What are you looking for?

Løsningen der omfatter det hele

Sikkerhed, GDPR, service, driftssikkerhed, omkostningseffektivitet. Med Managed Print Services er du dækket ind og slipper for besværet.

Hold omkostningerne i kort snor

En Managed Print Services-aftale er din bedste garanti for at holde udgifterne til print og kopi nede. Du får én leverandør, der sørger for, at alt ved din printerflåde fungerer, som det skal. CCIT både overvåger, opdaterer og følger op på din installation.

Men du bevarer naturligvis kontrollen og har altid overblik over performance.

Ingen tidskrævende rutineopgaver

Når du overlader overvågning, tonerbestilling, serviceteknik og alt andet til CCIT, får du frigjort værdifuld tid internt i organisationen.

Samtidig får du mere tilfredse medarbejdere, fordi printflåden og kopimaskinerne bliver holdt i topform og altid yder medarbejdernes opgaver fuld retfærdighed – uden at bryde ned op til deadline.

Skræddersyet aftale efter behov

Ingen virksomheder er helt ens. Slet ikke, når det gælder behovet for print og kopi. Nogle har brug for et stort volumen i sort/hvid og farver. Andre printer et minimum. Vi kan rådgive dig og hjælpe med at rightsize flåden, så du udnytter den nye teknologi optimalt og ikke belaster miljøet unødigt.

Kontakt os, og hør mere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos CCIT har vi fingeren på pulsen, certificeringerne i orden og nysgerrigheden i behold.

    Back Top