What are you looking for?

Ønsker du PC på abonnement?

Det er guld værd for dig og dine medarbejdere at have opdateret udstyr. Derfor er det en nærliggende løsning at anskaffe det på abonnement.

Få det optimale værktøj til jobbet

Bærbare PC’er med masser af muskler og maksimal mobilitet. Stationære PC’er, der giver regnekraft på kontoret. Skærme og andet udstyr, der sikrer arbejdsglæden et ekstra boost.

Lad os rådgive dig om den bedste hardwarepakke, hvordan du ruller udstyret ud i organisationen og holder alle PC’er fuldt opdateret med mindst mulig administration.

Finansiering som du ønsker det

Udviklingen på PC-fronten går lynhurtigt, og det kan være svært at overskue det bedste valg og mest fordelagtige finansiering.

CCIT skærer igennem med skræddersyede leasingpakker, der tilbyder dig faste, månedlige betalinger og automatisk ombytning efter en aftalt periode.

Ja, så nemt kan det være at holde sig på omgangshøjde.

Bæredygtighed både ude og hjemme

Ved valg af leverandører lægger vi vægt på lavt strømforbrug og minimal brug af emballager for at bidrage til din virksomheds grønne profil.

Samtidig har vi tilrettelagt vores produktsortiment, så du kan udstyre kontoret, men også hjemmekontoret, hvor flere af os kommer til at tilbringe mere tid i årene fremover.

Book et møde, og hør mere!

Kontakt os, og fortæl mere om, hvordan din virksomheds PC-setup skal se ud. Så sammensætter vi en løsning og en attraktiv finansiering af den.

Se vores leverandører

Du er velkommen til at se nærmere på, hvilke leverandører og samarbejdspartnere vi har inden for PC’er, print, kopi, server og storage. Klik her, og gå på opdagelse.

Back Top