What are you looking for?

Mere frihed med Microsoft 365

Med Microsoft er hele den omfattende Office-pakke flyttet i skyen. Det giver mere frihed, men også ansvar for sikkerhed og backup.

Værktøjerne til et mobilt arbejdsliv

Den webbaserede version af Microsofts Office-pakke kombinerer alle de kendte fordele med fordelene ved en cloudbaseret tjeneste, der tilgængelige altid og overalt.

Microsoft 365 fungerer som en abonnementsløsning, og den kan sammensættes på præcis det niveau, der er behov for i din virksomhed.

CCIT kan hjælpe med integrationen

For at få det fulde udbytte af Microsoft 365 gælder det ikke alene om at vælge den rette pakke, men også om at integrere den perfekt i virksomhedens digitale flow.

Tal med CCIT, og lad os bidrage til, at får udnytte alle de mange muligheder for produktivitet og – ikke mindst – samarbejde, som også er en del af pakken.

Opdatering, sikkerhed og backup

De enkelte programmer – Word, Excel, PowerPoint etc. – er tilgængelige i skyen og bliver opdateret automatisk. Den indbyggede sikkerhed afværger trusler som malware, spam og phishing-angreb.

Men det er afgørende at tilpasse pakken og supplere med gode backuprutiner hos den enkelte bruger. Tal med os om mulighederne.

Book et møde, og hør mere!

Kom godt i gang med Microsoft 365 – eller få tilpasset den løsning, hvis I allerede har den, for at øge udbyttet og få brugt alle mulighederne. Vi rådgiver gerne om potentialet.

Se vores leverandører

Klik ind på vores side om leverandører for at se nærmere på Microsoft og de andre samarbejdspartnere, vi har i CCIT.

Back Top