What are you looking for?

Stabil netværksadgang – overalt

Kunder, kolleger, gæster i huset – i dag forventer vi hurtigt, problemfrit internet på lokationen. Har du overvejet den enkle totalløsning?

Gør det selv – eller overlad det til os

Er en router med trådløs teknologi nok til dit firma? Så skal du huske at medtænke en firewall, ekstra accesspunkter, der sikrer tilgængeligheden, switche, opdateringer og måske kameraer til overvågning.

Selvfølgelig kan du designe og drive dit netværk selv, men punkt for punkt giver det bedre mening med en managed løsning.

Alt inklusive til en fast pris/måned

Med Netværk as a Service er det hele tænkt igennem på forhånd. Vi installerer, tester og driver dit trådløse netværk. Og vi designer det, så det er slut med døde vinkler, og der er taget hensyn til sikkerheden for både kunder og kolleger.

Det hele til en fast månedlig pris alt inklusive. Få et til bud, og slip for bøvl og besvær med dit netværk i fremtiden.

Book et møde, og hør mere!

Lad os høre, hvordan dit ideelle netværk skal indrettes. Med Netværk as a Service har du styr på sikkerheden og får overblik over, hvad der sket på netværket.

Se vores leverandører

Få mere at vide om vores samarbejdspartnere og leverandører – også inden for Netværk. Så kan du klikke her og få et overblik over, hvem vi samarbejder med om løsningerne.

Download vores produktblad

Download vores produktblad omkring Netværk as a Service.

Back Top