What are you looking for?

Nem scan til mail
– for et ubrudt og sikkert flow

Papirdokumenter kan forstyrre det gode workflow i en organisation.
Derfor har vi udviklet Nem-Scan til sikker og direkte scanning af dokumenter til e-mails.

Skabt til den digitale organisation

Alle kender problemet: Der skal sendes et dokument pr. e-mail, men dokumentet findes kun fysisk på papir. Det kan også være en side fra et katalog, et løsblad, en tegning, en bog eller måske et dokument, der aldrig er blevet digitaliseret … Hvordan gør du det lettest i et digitalt arbejdsflow uden at sætte sikkerheden over styr?

Nem-Scan fra CCIT
Med CCIT Nem-Scan kan du sende et hvilket som helst dokument direkte til en e-mail via nærmeste MFP-maskine. Det er hurtigt og stabilt. Det er let at installere og enkelt at bruge. Og vigtigst af alt: Trafikken er krypteret, så ingen kan se med over skulderen på dig eller opsnappe dokumentet undervejs.

Fast pris uanset brug

Vi har gjort alt omkring Nem-Scan … ja, nemt. Det er uhyre intuitivt at bruge fra MFP-maskinens betjeningspanel, vi opretter 1 styk krypteret SMTP til løsningen, og vi giver naturligvis en vejledning i, hvordan det bruges. Ja, selv prisstrukturen kunne ikke være enklere, for Nem-Scan koster en fast, lav pris pr. måned, uanset antal scanninger.

Oprettelsesgebyr: 495 kr.*
Fast pris pr. måned: 49 kr.

*Oprettelsen indbefatter oprettelse af 1. stk. krypteret SMTP login på ccit.dk/nem-scan samt en vejledning i, hvordan du sætter dit udstyr op for at benytte tjenesten.
CCIT kan mod betaling lave en konfiguration af dine MFP’ere.
Bindingstiden er 12 måneder som faktureres forud. Alle priser er angivet eksklusive moms.

Tilmeld dig Nem-scan her

Hos CCIT har vi fingeren på pulsen, certificeringerne i orden og nysgerrigheden i behold.

    Tilmeld mig Nem-Scan
    Back Top