What are you looking for?

En mobil og moderne arbejdsplads

Kontoret er ikke længere, hvad det har været – heldigvis! CCIT får mobilitet og produktivitet til at gå hånd i hånd på den moderne arbejdsplads.

I dag er kontor et vidt begreb

Den ene dag en præsentation hos en kunde, der kræver adgang til alle data. Den næste dag teamwork på kontoret. Efterfulgt af et skriveprojekt, der foregår mest fokuseret på hjemmekontoret. Sådan kan hverdagen se ud for flere og flere, og derfor kræver det nytænkning at indrette sig på fremtidens behov. Kontoret er blevet et vidt begreb.

På tværs af enheder og lokationer

Adgang til data, produktive værktøjer og maksimal sikkerhed for virksomhedens data skal i dag gå op i en højere enhed med mobilitet og arbejdsglæde. Hos CCIT inviterer vi dig til en inspirerende dialog om, hvordan virksomhed bedst indretter sig på fremtiden med moderne teknologi og smidige finansieringsmuligheder. Kontakt os i dag.

Skræddersyet Microsoft 365

Microsoft 365 er meget mere end bare Office i cloud. Det er kernen i din IT-struktur, når det gælder produktive værktøjer til dine medarbejdere. Vi kan rådgive om den optimale løsning til din virksomhed.

Brugersupport fra eksperter

Du kan trygt outsource den løbende brugersupport til CCIT. Så sparer du interne IT-ressourcer og kan være tryg ved, at dine medarbejdere får kvalificeret hjælp så hurtigt som muligt i en travl hverdag.

Netværk

Med Netværk as a Service er det hele tænkt igennem på forhånd. Vi installerer, tester og driver dit trådløse netværk. Og vi designer det, så det er slut med døde vinkler, og der er taget hensyn til sikkerheden for både kunder og kolleger.

IT sikkerhed

 Hos CCIT er vi eksperter i arbejdet omkring virksomheders IT sikkerhed. Vi kan være behjælpelige med alt fra rådgivning til komplet opsætning, overvågelse og optimering af virksomheders IT systemer.

Hosting billede
Hosting hos CCIT

Måske kræver følsomme data i din forretning særlige sikkerhedshensyn i dine it-systemer. Måske er jeres organisation opbygget således, at separate opkoblinger til andre lokaliteter er nødvendige, eller måske opererer I med komplekse forretningsspecifikke it-systemer.

Når alle muligheder står åbne
Cloud

Hos CCIT hjælper vi jeres virksomhed, med løsninger tilpasset jeres konkrete behov. Vi har mange års erfaring med cloudløsninger og cloudværktøjer, hvorfor vi ved hvad der virker og hvad i bør undgå.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Vil du høre mere omkring workspace. Så kontakt os med det samme.

    Back Top