What are you looking for?

Kan du tåle at miste data?

De færreste virksomheder og IT-brugere kan i dag tåle at miste data eller opleve nedetid i en længere periode. Robust backup har aldrig været vigtigere.

Pas på virksomhedens værdier

Datamængderne stiger, og det samme gælder risikoen for angreb. I takt med, at dine data bliver mere og mere uundværlige for virksomhedens drift, finder cyberkriminelle nye måder at få fat i dem på.

Det giver god mening at opbevare data på en sekundær lokation, og her kommer en veldesignet og robust backupløsning ind i billedet.

Løsningen er Backup as a Service

CCIT tilbyder dig backup som en tjeneste, hvor dine data replikeres til en topsikret lokation inden for Danmarks grænser.

Hvad betyder det?
Det betyder, at dine data er under lås og slå, og at du kan benytte dig af den nyeste teknologi til backup, hvor det nødvendige backupvindue  er lille og minimerer kravene om båndbredde.

Book et møde, og hør mere!

Fortæl og om dine ønsker til sikkerhed, backup og recovery. Så foreslår vi en løsning, der er nem at administrere og bidrager til at accelerere den digitale omstilling.

Se vores backupleverandører

Vil du lære vores samarbejdspartnere nærmere at kende? Vil du vide mere om, hvem vi stoler på, når du skal have backup med optimal sikkerhed? Så kan du klikke her.

Download vores produktblad

Download vores produktblad omkring Backup as a Service NetApp.

Back Top