What are you looking for?

Dokumenthåndtering
i dit digitale miljø

I dag er kopimaskiner og printere en integreret del af det digitale dokumentflow i de fleste organisationer.
CCIT kan sammensætte den optimale løsning til dig.

Digitalt kredsløb uden svage led

Brochurer, handouts, salgspræsentationer, korrekturprint og meget mere – der er stadig behov for fysiske kopier og print i mange sammenhænge.

Men i dag er kopimaskiner og printere koblet på netværket og skal derfor gøre det nemt at trække dokumenter ud til print og scanne papirkopier ind i digital form. Her er CCIT på hjemmebane.

Løsning med service og sikkerhed

Tal med CCIT om dedikerede printere, alsidige MFP-maskiner eller produktionsprintere og plottere i stort format. Fra simple printere til store maskiner med efterbehandling, der praktisk taget er et helt bogtrykkeri.

Vi understøtter din løsning med et landsdækkende servicenet af teknikere og en dyb indsigt i, hvordan netværksprinterne lever op til din virksomheds sikkerhedspolitik.

Gør det nemt og grønt for dig selv

Skal det være nemt at få det fulde udbytte af din printerflåde kan CCIT tilbyde Print Management Services med automatisk bestilling af toner og rekvirering af tekniker. Vi sørger for at holde dit udstyr i topform, så det også på miljøfronten belaster så lidt som muligt.

Vi beregner gerne, hvad du kan spare ved optimal brug af udstyret.

Managed Print Services

Den komplette løsning for dig, der vil have maksimal produktivitet, kvalitet og driftssikkerhed ud af din investering i print og kopi.

Kopi & print

Vi dykker ned i dine muligheder for at få den optimale printerflåde til opgaverne. Lad os rådgive dig om ny teknologi og produktegenskaber.

360 graders rådgivning

Med behovsanalyser og en grundig kortlægning af dit egentlige behov, bruger vi vores ekspertise til at sikre dig den bedste løsning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos CCIT har vi fingeren på pulsen, certificeringerne i orden og nysgerrigheden i behold.

    Back Top