What are you looking for?

Opgradér til en moderne maskinpark

Du gør miljøet, investeringsbudgettet og brugerne en tjeneste ved at udnytte den nyeste teknologi inden for printere og kopimaskiner.

Mindre strøm, højere output

Moderne printere og kopimaskiner bliver konstant mere strøm- og ressourcebesparende, selv om deres output stiger. Hastigheden af print og første side ud øges, men med ny teknologi og hurtig dvaletilstand sker det ikke på bekostning af forbruget.

Det giver god mening at bruge den nyeste generation, der også typisk leverer en højere printkvalitet.

Ingen grænser for kreativiteten

Kender du mulighederne for at udbygge printere og kopimaskiner med efterbehandling som hæftning, falsning, dobbeltsidet print og meget mere? Du kan i dag tilbyde dine medarbejdere et hustrykkeri på basis af fx HP’s driftssikre printere.

Det sparer besværlig efterbehandling ude af huset og giver overbevisende resultater.

MFP-maskiner

Multifunktionsprintere, der på trods af kompakte mål tilbyder både print, kopi, scanning og e-mailfunktionalitet. Det er en ægte arbejdshest, der er det stabile omdrejningspunkt på kontoret. Fås i et væld af varianter.

Storformatprintere

… også kaldet plottere. Som navnet siger: Kvalitetsprint i det helt store format, så du selv kan printe postere, bannere, skilte og meget, meget mere. Det kan i dag gøres for meget overskuelige omkostninger.

Produktionsprint

Professionelle løsninger til trykkerier/interne printafdelinger. Kan også bruges til store volumener af fakturaer eller andre masseudsendelser. Med enestående printkvalitet og detaljeret billedgengivelse.

Personlige printere

De fleste virksomheder vil have behov for at supplere printerflåden med personlige printere. Det kan være sekretæren, der skal printe fortrolig korrespondance, eller medarbejderen med hjemmekontor.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos CCIT har vi fingeren på pulsen, certificeringerne i orden og nysgerrigheden i behold.

    Back Top