What are you looking for?

Konsulenter & Rådgivning

 Budgetvenligt

Ved at hyre en ekstern IT-konsulent behøver du ikke selv have IT ekspertise in-house, som ofte hurtigt kan koste 2-3X så meget som at bruge os. Ved at hyre en ekstern IT-konsulent betaler du kun når du rent faktisk har brug for IT ekspertise.

Hos os finder du konkurrencedygtige priser på IT konsulenter på fast serviceaftale eller timebasis – dog uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Se vores priser her

Tilgængelighed & Fleksibilitet

Vi ved hvor dyrt downtime hurtigt kan blive når din virksomheds IT ikke fungerer optimalt. Når du benytter en ekstern IT konsulent  kan du være sikker på at IT-konsulenten altid er tilgængelig, og han står til rådighed 24/7. Der kan hurtigt ske noget uventet indenfor IT og derfor har alle vores kunder altid været glade for at gøre brug af de samme IT-konsulenter i flere år.

Hjælpen er altid nær – uanset årstid, sygdom, ferier eller helligdage, får du altid hjælp fra os. Du får en fast kontaktperson som står til rådighed 24/7/365 dage om året, og du kan derfor arbejde bekymringsfrit og uafbrudt med minimal downtime.

Stor IT ekspertise

Alle IThelpers konsulenter besidder en lang, faglig relevant uddannelse og har flere års praktisk brancheerfaring i bagagen. Dette er medvirkende til, at vores konsulenter er yderst kompetente og vant til at arbejde med kritisk IT-infrastruktur samt opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt, mens de med et smil på læben løser dine medarbejderes daglige supportbehov.

Det er som at have din egen servicemindet IT-afdeling lige ved hånden, hvor du blot med et enkelt opkald på telefonen får hurtig adgang til alle vores konsulenters kompetencer, uden at du skal bekymre dig om løbende omkostninger til og bemanding af en dyr og ressourcekrævende intern IT-afdeling.

 Hvad er en IT-konsulent?

Informationsteknologikonsulenter rådgiver om, planlægger, designer og installerer informationsteknologisystemer til deres kunder. IT-konsulenter har brug for stærke interpersonelle og kommunikationsevner for at kunne håndtere kunder effektivt. IT-konsulenter løser problemer, forenkler installationer og tydeliggør behovet for en løsning.

 Hvad er IT rådgivning?

IT-rådgivning er en klientdrevet tilgang med en række it-supporttjenester, herunder professionel rådgivning bakket op af ekspertise i verdensklasse og i tråd med de skiftende teknologitendenser. En IT-rådgiver definer problemer, giver klienter mulighed for at løse deres egne problemer, rådgiver om flere bæredygtige løsninger (med fordele og ulemper).

IT support for alle type virksomheder

Kom i sikre hænder med professionelle IT konsulenter fra IThelpers


Vi har hjulpet over 500 glade kunder med alskens IT. I dag står vi for den daglige IT support for flere virksomheder i forskellige størrelser og brancher og har derfor stor kendskab til både små og større virksomheders IT udfordringer. Der har vi helt sikkert en løsning på netop dine IT udfordringer.

MED IT SUPPORT FRA ITHELPERS FÅR DU:

  • Fast lav pris på timebasis eller fast månedlig serviceaftale
  • Engagerede fuldtidsprofessionelle IT-konsulenter med forretningsforståelse
  • Mulighed for 24/7 support – også aften og weekend.
  • Hurtig løsning af kendte problemer
  • IT rådgivning og sparring
Back Top