CCIT A/S køber IT Business-Partner A/S
– jysk ekspansion og Microsoft-kompetencer

Med overtagelsen af IT Business-Partner A/S etablerer fremstormende CCIT A/S en stærk bastion i Trekantsområdet og får tilført certificerede Microsoft-kompetencer. Det er det seneste, men langt fra sidste tiltag i en offensiv vækststrategi.

IT-virksomheden CCIT A/S har på kort tid præsteret en markant vækst opnået gennem både organisk vækst og opkøb. Seneste initiativ er købet af IT Business-Partner A/S med kontor i Fredericia.

– Ambitionerne hos CCIT flugter perfekt med vores mission om at være virksomhedens eksterne IT-afdeling, siger direktør Torben Hansen fra IT Business-Partner og uddyber: Som en del af CCIT kan vi nu tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af løsninger inden for blandt andet server og storage. Derudover er det vigtigt for mig at slå fast, at medarbejdere og kunderelationer fortsætter som hidtil.

Direktør Torben Hansen fortsætter som partner i CCIT A/S.

Vækststrategi fastholdes: Det stopper ikke her

– Vi er glade for at få en stærk bastion i Jylland med centralt domicil. Med købet af IT Business-Partner er vi en komplet IT-leverandør og kan levere på vores mission om at tilbyde Enterprise-løsninger til SMV Danmark. I tillæg er vi glade for, at Torben Hansen har sagt ja til at blive partner, så vi kan bevare kontinuiteten og den dygtige stab, siger Hans Dürke Bloch, som sammen Thommas Ludvig leder og driver CCIT A/S.

CCIT A/S har på kort tid vundet en række betydelige IT-udbud og kan tilbyde mindre og mellemstore virksomheder fordelene fra Enterprise-løsninger inden for bl.a. server og storage. Hans Dürke Bloch og Thommas Ludvig er tidligere Maersk-direktører, og var med til at vækste Maersk Training fra 20 til over 500 medarbejdere.

– Nu fokuserer vi på at integrere IT Business-Partner i CCIT. Derefter går vi styrket videre på vækstrejsen, som ikke stopper her. Vi regner med at være 100 medarbejdere ved udgangen af 2022 og repræsenteret i hele Danmark”, slutter Hans Dürke Bloch fra CCIT A/S.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Hans Dürke Bloch: 2670 6666, hans@ccit.dk

Thommas Ludvig: 2058 6025, tl@ccit.dk

Torben Hansen: 2048 5138, th@itbp.dk

CCIT A/S køber IT Business-Partner A/S