What are you looking for?

Derfor er vi dit bedste match

Der er ingen facitliste hos CCIT. Vores regnestykke går først op, når dine behov
bliver opfyldt og forventningerne overgået. Vi er klar til at lytte.

Hvordan er din IT-virkelighed?

IT har i mange virksomheder udviklet sig gennem knopskydning. Fra indførelse af PC’er over egne servere, måske et mindre datacenter og efterhånden diverse tjenester og backup i skyen.

Det er ikke til at vide, hvordan din IT-virkelighed ser ud, og derfor begynder et samarbejde altid med at kortlægge de eksisterende ressourcer.

Hvad er status og vækstplaner?

Der er forskel på IT- og dokumenthåndteringsbehovet hos den lille virksomhed med 10 medarbejder og det store selskab mere flere hundrede ansatte. Der er også forskel på behovet for databehandling, sikkerhed, applikationer, ordresystemer og vækstplaner.

Hvor ligger din virksomhed på skalaen? Det vil vi gerne vide mere om.

Sådan bliver vi et godt match

Kortlægning af de eksisterende ressourcer, størrelse, kapacitetsbehov og et ønske om at starte rejsen mod avancerede IT- og dokumentløsninger: Sådan kommer vi tættere på vores mål om at være IT-chefens bedste ven.

Med løsninger til drift og opdatering, der aflaster afdelingen. Og en omkostningsstruktur med budgetterbare priser.

Fortæl os om opgaven

Har I påbegyndt rejsen mod cloud? Handler det mere om drift og support i det daglige? Eller skal der rulles ny hardware ud i firmaet? Her guider vi dig til relevante løsninger.

Find det helt rigtige match

Der er mere end nogensinde behov for at rightsize IT-løsninger og -samarbejdspartnere. Hvor stor er din virksomhed, og hvad er behovet?

Klik her, og læs mere om potentialet.

Lad os holde dig løbende opdateret

Hos CCIT har vi fingeren på pulsen, certificeringerne i orden og nysgerrigheden i behold. Send os din mailadresse, og lad os holde dig opdateret.

    Back Top