What are you looking for?

Fortæl os om dine ønsker og planer

Sammen kortlægger vi din IT-status og ser på dine ønsker, før omridset af din nye IT-løsning begynder at tegne sig.

Forskellige modenhedsgrader

Én ting har mange års erfaring inden for IT-branchen lært os: Der findes ikke to ens virksomheder, når man ser på IT-systemerne og deres modenhed. Nogle virksomheder klarer sig med et minimum af PC-kraft og hardware, andre drifter store og komplekse hybridløsninger. Derimellem er alt muligt. Derfor findes der ingen facitlister.

Hvor er din virksomhed?

Hvor på skalaen befinder din virksomhed sig? Har I et minimalt setup med et stort investeringsbehov? Driver I et datacenter, eller er I godt i gang med cloudløsninger? Alt det tager vi gerne en dialog om, for det har afgørende betydning i forhold til, hvordan vi sammensætter den bedste løsning og finansiering.

Vi skal i cloud
Vi skal i cloud

Har din virksomhed taget de første skridt til en cloudløsning? Eller har I det som et strategisk mål? Uanset hvad, kan vi facilitere rejsen.

Vi ønsker IT-drift
Vi ønsker IT-drift

Kan du og dine kolleger se fordelen ved at overlade drift af servere, storage og backup til specialister? Så viser vi vejen til attraktive løsninger.

Aldrig mere bøvl og besvær med driften
Vi ønsker IT-support

Brug ressourcerne til at skabe værdi for forretningen, og tilbyd medarbejderne hurtig, kompetent support. Det giver god mening med ekstern helpdesk.

Vi har behov for nyt IT
Vi har behov for nyt IT

Overvejer du at udnytte fordelene med den nyeste generation af PC’er, printere og andet udstyr? Så behøver det ikke at kræve den store investering.

Vi har behov for en ny printløsning
Vi har behov for en ny printløsning

Lever virksomhedens printløsning op til kravene om sikkerhed og miljøvenlig drift? Tal med os om en behovsanalyse, der kortlægger behovet.

Få et tilbud på en konkret opgave

Arbejder du med et konkret projekt, ønsker du en ‘second opinion’, eller skal vi sammen med dig designe en løsning?
Så hører vi gerne om dine ønsker.

    Back Top