CCIT vil sørge for at bringe gennemsigtighed, og dedikation til hele IT-markedet

Med IT-Business Partner, IT Attention og IThelpers, der nu er blevet en del af CCIT, kan vi nu være til stede hos alle de virksomheder der har behov for hjælp til deres IT. Om de er nyopstartet eller større Enterprise, så kan vi være der for dem, og vækste sammen med dem.

Hos CCIT er vi nu med vores 44 medarbejdere i stand til at kunne hjælpe på tværs af hele Danmark, med kontorer i Albertslund, Odense og Fredericia. Vi er derfor rigtig stolte over, at vi nu kan bringe gennemsigtighed, dedikation samt IT til alle i hele landet. IT Attention, IThelpers og IT Business-Partner vil derfor fremadrettet indgå under navnet CCIT.

CCIT er nu en komplet IT-leverandør, der tilbyder fleksible services til enterprisesegmentet, det offentlige og ikke mindst de små og mellemstore virksomheder. I vores ydelser indgår alt fra kompleks infrastruktur til løsninger og support indenfor helpdesk og backup. Væksten drives bl.a. af løsninger til IT-sikkerhed samt As a service løsninger, der understøtter den moderne, hybride arbejdsplads.

Vores vision er at skabe en virksomhed, som bringer gennemsigtighed og dedikation til vores kunder. Vi vil give vores medarbejdere et miljø hvor de kan trives, og udvikle sig, og vi vil give vores leverandører en trofast og loyal partner.

Til alle jer der er kunder hos os i dag, er det vigtigt for os, at i ved at det blot er et nyt navn, men samme ansigter. Hvis I har nogle spørgsmål, eller gerne vil vide mere omkring CCIT, Så er vi ikke længere væk, end et opkald til jeres faste IT-mand eller Account manager.

Til alle jer som endnu ikke har fået fornøjelsen af at være kunde hos CCIT, I skal være velkomne til at kontakte os på 70 70 20 14, og så vil vi rigtig gerne fortælle jer lidt om os, og hvorfor vi gør som vi gør.

CCIT kontakt Information

Hans Dürke Bloch
Managing Partner & Co-CEO
M: +45 2670 6666
E: hans@ccit.dk

Thommas Ludvig
Managing Partner & Co-CEO
M: +45 2058 6025
E: tl@ccit.dk

Stærkere fælles front