Trods de udfordringer, som IT-branchen har stået overfor i det seneste år, har vi formået at levere ekstraordinære resultater, opnå en markant vækst og fortsat være en førende IT-leverandør i Danmark. Lad os tage dig med på en rejse gennem vores succes, innovation og planer for fremtiden.

Resultater, der taler for sig selv:
I 2022 realiserede vi en markant vækst i vores omsætning med 65% Year on Year og en imponerende vækst i EBITDA på 78% sammenlignet med 2022. Disse resultater er et bevis på vores dygtige team og vores evne til at levere på vores strategiske mål. Vi har også fordoblet vores medarbejderstab og investeret i at styrke vores infrastruktur og servicekapacitet for at imødekomme vores kunders behov.

Innovation og strategiske initiativer:
Vi har ikke kun fokuseret på at opnå økonomisk vækst, men også på at drive innovation og fornyelse i vores virksomhed. I løbet af 2022 har vi introduceret flere strategiske initiativer, herunder et medarbejder aktieprogram, etableringen af CCIT Academy og opkøb af IT-partnere. Disse skridt har styrket vores position som en af de førende aktører på markedet og har givet os mulighed for at levere endnu bedre løsninger og service til vores kunder.

Fremtiden ser lys ud:
Vi er begejstrede for vores fremtidige vækstpotentiale. Med vores dokumenterede succes og et dedikeret hold af kompetente kollegaer har vi store forventninger til 2023. Vi guider en forventet vækst på +30% for vores Document Solutions-forretningsområde og en imponerende organisk vækst på +130% for vores Enterprise-segment. Disse tal afspejler vores fortsatte fokus på at levere innovative løsninger og ekstraordinær kundeservice.

CCIT FYB 2023

Invitation til at være en del af vores rejse:
Vores vækstrejse er kun begyndelsen, og vi ønsker at invitere dig til at være en del af den. Vi søger konstant efter dygtige og passionerede fagfolk, der kan styrke vores team og bidrage til vores succes. Uanset om du er en erfaren IT-professionel eller en talentfuld nyuddannet, vil vi gerne høre fra dig. Sammen kan vi skabe fremtidens IT-løsninger og fortsætte med at være Danmarks bedste IT-leverandør.

Afslutning:
CCIT er mere end blot en virksomhed – Vi er et TEAM med et mål om at sætte vores fingeraftryk på den danske IT industri og gøre en signifikant forskel for vores kunder.

CCIT kontakt Information

Hans Dürke Bloch
Managing Partner & Co-CEO
M: +45 2670 6666
E: hans@ccit.dk

Thommas Ludvig
Managing Partner & Co-CEO
M: +45 2058 6025
E: tl@ccit.dk

CCITs årsberetning 2022