What are you looking for?

Integreret system fra Dell til Microsoft Azure

Få implementeret et fuldt udviklet infrastruktur-fundament fra Dell til Microsoft Azure Stack HCI. Systemet fra Dell er udviklet til optimering og forenkling af Azure multicloud-systemet, hvilket gøres via en skræddersyet integration. Systemet er designet med komplet livscyklusadministration, med integration til Azure. Det medfører effektiv drift samt fleksible forbrugsmodeller og ekspertise på et særligt højt niveau.

Enkel administration og drift via unikke økosystemer og Azure Arc-integration

Forenkling, automatisering og strømlining af system – reducering af omkostninger

Innovations-fordele med Azure Arc-services, kombineret med fleksible nodekonfigurationer

En integration med mange fordele

Integrationen strømliner din Azure-opsætning. Det medgiver en bred palette af fordele. Med integrationen får virksomheder et stort udvalg af ressourcekonfigurationer og opsætningsmuligheder, som hjælper med effektivt at imødekomme unikke krav.

Integrationen benytter funktioner som forenkler sikkerheden, hvilket øger mulighederne for at skabe en sikker infrastruktur. Det gøres via unikke hardware- og softwarefunktioner. Azure Arc-integrationer gør ligeledes sikkerhed og overholdelse enklere på tværs af lokationer.

Livscyklusadministrationen forbedres via automatisering og forenkling af IT-operationer. På samme tid sikres overholdelse og forudsigelighed, til gavn for virksomhedens løbende administration.

Afslutningsvis muliggør integrationen kombineret med Azure Arc, at virksomheder kan få én samlet administration af deres IT-akativiteter. Vil du vide mere om integrationen? Så kontakt os via nedenstående informationer.

Skabt til virksomheder og resultater!

Dell Technologies’ Azure Stack HCI benytter sig af Dell OpenManage Integration og Windows Admin Center, for en fuldstændig administration af stakkens livscyklus, hvilket gør det hurtigere at udføre komplekse opgaver. Opnå blandt andet:

82% Reduktion i steps for hardware-opdateringer

99,9% Hardware-tilgængelighed opfyldt af systemdesignet

40% Reduktion af vedligeholdelsesvidnuet ift. manuel tilgang

Skal vi tage en snak omkring jeres infrastruktur?

Skal vi hjælpe med implementeringen af et integreret system fra Dell til Microsoft Azure? Udfyld kontaktformularen eller kontakt os med det samme.

  Lad CCIT stå for Dell-integration

  Hos CCIT arbejder vi med digitale visioner, fleksible forretningsmodeller og skalerbare løsninger. Vi er oplagte som samarbejdspartnere ved opgaver centreret omkring optimering af IT infrastruktur.

  Vores IT konsulenter kan endvidere være behjælpelige med løsninger omkring netværk, backup, print-løsninger, IT sikkerhed og meget mere.

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger til den enkelte virksomhed. Det betyder at vi sammensætter ydelser og softwareløsninger, baseret på jeres behov, ved målet om at få det maksimale udbytte ud af virksomhedens drift.

  Skal vi tage en uforpligtende snak om samarbejde og løsningsforslag? Så kontakt os eller book et møde med det samme!

  Skal vi tage et uforpligtende møde?

  Lad os se nærmere på optimeringmuligheder for jeres virksomhed. Vi kan hjælpe med en bred vifte af IT løsninger!

  Se vores leverandører

  Klik ind på vores side om leverandører for at se nærmere på DELL og de andre samarbejdspartnere, vi har i CCIT.

  Back Top