What are you looking for?

Ny hostingløsning?

Måske kræver følsomme data i din forretning særlige sikkerhedshensyn i dine it-systemer. Måske er jeres organisation opbygget således, at separate opkoblinger til andre lokaliteter er nødvendige, eller måske opererer I med komplekse forretningsspecifikke it-systemer. Med denne serviceaftale, har du fuld frihed til at skræddersy din løsning, så den opfylder præcis dine behov, uden at skulle tage hensyn til, hvorvidt dine programmer passer ind i de overordnede rammer for et fælles servermiljø.

Du får dit eget professionelle datacenter, hvor vores erfarne driftsteam sørger for bl.a. overvågning, backup, opdatering og vedligehold samt antivirus af dine it-systemer, uden at du skal binde kapital i hardware og software.

Sikker opbevaring, overvågning & backup i dansk datacenter

Fleksible og skræddersyede hostingløsninger

Rådgivning om hosting af erfarne IT specialister

Hvad er hosting?

En hostingløsning kan simpelt forklares som det sted, hvor virksomhedens data opbevares. Når der vælges en hostingudbyder omfatter det altså den virksomhed, der er ansvarlig for lagring af data på deres servere, i et givent datacenter.

Der findes flere forskellige typer af hosting løsninger, hvilket kan vælges på baggrund af eksempelvis behovet for sikkerhed, omkring virksomhedens data og niveauet af sikkerhed omkring selve serveren. Ekstern hosting på servere eller i skyen er altså et alternativ til den klassiske lokale lagring, på eksempelvis computeren.

Hos CCIT giver vi vores kunder muligheden for, at outsource alt arbejde omkring IT infrastruktur og IT hosting til os. Herunder opsætning og migrering til cloudservices eller fysiske servere.

Det er blandt andet optimalt for virksomheder, der ønsker at deres data placeres i et datacenter på dansk grund – eller ønsker at optimere mulighederne for at lagre, sikre og tilgå deres data online.

Ved valget af en erfaren IT virksomhed som CCIT til varetagelsen, sikres de optimale betingelser omkring sikkerhed og løbende opdateringer, så i kan bruge jeres energi hvor denne giver det bedste udbytte. Korrekt valg af IT hosting er vigtigt, ligesom det er væsentligt  at vælge en leverandør med stor erfaring omkring vedligehold, overvågning og optimering. Sådan sikres stabilitet og høj oppetid, samt hurtige løsninger når eventuelle problemer opstår.

Vi har mange års erfaring med arbejdet omkring IT og gør en dyd ud af, at skabe et indgående kendskab til den enkelte kundes virksomhed. Det sikrer at vi på bedst mulig vis kan rådgive jer, så der i sidste ende skabes de optimale betingelser for netop jer og jeres IT setup. Skulle der opstå problemer garanteres det ligeledes, at problemløsningen iværksættes hurtigt og effektivt.

Skalerbar IT hosting - for alle størrelse virksomheder

IT Hosting er væsentligt for alle størrelser af virksomheder, så længe i behandler og arbejder med data. Det kan være kundeinformationer, filer, billeder, interne dokumenter, grafisk materiale eller komplette IT programmer, der opbevarer og lagrer data. Der er naturligvis stor forskel på, hvilket behov for sikkerhed og muligheder der er brug for. Af samme årsag tilbyder vi altid et skræddersyet setup til jeres virksomhed, hvilket i fremtiden fungerer fuldt skalerbart, når dette bliver en nødvendighed.

Med udgangspunkt i vores mange års erfaring, er vi i stand til at yde kompetent rådgivning, når det kommer til valget af IT hosting. Ved vores varetagelse af virksomheders IT, tilsikrer vi frihed og fleksibilitet, så jeres IT hosting altid kan op- eller nedskaleres efter behov. Om jeres virksomhed har behov for et fysisk datacenter, en cloudløsning eller et unikt og skræddersyet setup er altid forskelligt.

Hos CCIT findes et bredt udvalg af IT relaterede services. Vi har medarbejdere og kompetencer til at varetage alverdens IT-relaterede arbejdsopgaver, hvorfor vi gerne står til rådighed for en uforpligtende snak om netop jeres muligheder. Vil I høre mere om hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os gerne – så tager vi en uforpligtende snak om den optimale løsning for jer.

Det får du med en hostingløsning fra CCIT

Der er mange fordele ved at samarbejde med os hos CCIT! Undgå variable omkostninger via en hostingaftale med fast budget. Nyd godt af vores gratis on-boarding og mærk vores fokus på kundeservice, via vores kvartalvise rapportering og statusmøde. Skal vi finde en løsning der passer jer? Kontakt os på info@ccit.dk eller telefon 7070 2014!

Helpdesk (24/7 muligt)

Fastforbindelse til datacenter

Internet inkluderet

Hosting af legacy systemer

Effektiv IT sikkerhed

Back-end I dansk datacenter

Lad os tale hosting!

Lad os tage en uforpligtende snak om konkrete løsninger til jeres virksomhed. Book et møde med det samme!

Se vores leverandører

Klik ind på vores side om leverandører for at se nærmere på Microsoft og de andre samarbejdspartnere, vi har i CCIT.

Back Top