What are you looking for?

Mange medarbejdere vil fortsætte med at arbejde hjemmefra. Er jeres IT-sikkerhedsstrategi tilpasser hertil?

Er jeres IT-sikkerhedsstrategi tilpasset de hackere, som forsøger at kompromittere virksomhedens sikkerhed ved f.eks. at udnytte medarbejdernes ”dårlige vaner”?

Book et møde med en af vores HP-sikkerhedseksperter og tag fat på at konsolidere sikkerheden på jeres printere!

Vi aftaler et uforpligtende møde, hvor vi sætter sikkerheden på print og printere på dagsordenen. Fra akutte udfordringer til strategiske overvejelser omkring jeres fremtidige – og sikre – print setup. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Rapport fra IDG; Print Devices:
  An Overlooked Network Security Risk

  70% af alle succesfulde hackerangreb sker på endpoints som PC og printere. 90% af angreb mod endpoints begynder utilsigtet med en brugerhandling. IDG-rapporten dokumenterer, at printere kan fungere som ubeskyttede genveje ind i organisationernes netværk og hjemmekontorer. Rapporten viser samtidig, hvordan man med en kombination af indbygget hardwaresikkerhed og enkle sikkerhedspolitikker, kan holde hackerne ude.

  printerTal
  1_bios_500x500
  Sikker Bios

  1) Opdages en kompromitteret version af BIOS’en under opstart, så genstarter HP Sure Start printeren med en sikker “gylden kopi” af BIOS’en.

  2_godkendelse_500x500
  Whitelisting

  2) Vores godkendelseslister er certificeret af HP og sikrer, at firmwaren signeres digitalt af HP. Ved ethvert tegn på manipulation genstartes printeren til en sikker tilstand.

  3_runtime_500x500
  Overvåget hukommelse

  3) Run-time Intrusion Detection er aktiv på de mest risikable tidspunkter. Dvs. når printeren er tændt og forbundet til netværket. Usædvanlig aktivitet fører til genstart, der rydder printerens hukommelse og dermed truslen.

  4_network_500x500
  Overvåget netværkstrafik

  4) HP Connection Inspector kontrollerer printerens udgående data for pakker, der typisk bruges af hackere. Mistænkelige dataanmodninger udløser en genstart og printeren startes op i en sikker tilstand.

  5_printer_2_500x500
  HP security Manager

  5) En af HP´s mest omfattende løsninger inden for printsikkerhed er HP Security Manager, der giver et retvisende overblik af sikkerheden på din printflåde.

  HP print videnscenter

  HP forresterrapport

  Forrester rapport: balancér mellem zero trust, sikkerhed og produktivitet

  Sikring af enheder uden for organisationens beskyttende firewalls giver fortsat de sikkerhedsansvarlige hovedbrud. For at sikre medarbejdere og data i fremtiden er det nødvendigt med en Zero Trust. Download Forrester rapporten og læs alt om hvilke politikker, der fremadrettet kan sikre medarbejdere og data, uden det går ud over produktiviteten.

  HP Security Manager

  Strømlin sikkerheden
  med én sikkerhedspolitik

  HP Security Manager er vores mest omfattende løsning inden for printsikkerhed. Den klarer det hårde arbejde med løbende, automatisk efterlevelse af sikkerhedspolitikker på tværs af printerflåden. Så slipper du for det. Samtidig modtager du løbende rapporter, der giver et retvisende overblik af sikkerheden på din printflåde. Download brochuren som optakt til en snak med en HP print partner.

  The-wofl-printbedre

  HP Wolf Security: “Blurred Lines and Blind Spots Report”

  Rapporten tager udgangspunkt i interview med mere end 8.000 medarbejdere på hjemmearbejde, og dokumenterer bl.a. at sårbarheden er øget signifikant i takt med, at arbejdspladsens rammer er blevet ”udvisket”. Det er nu ikke ualmindeligt, at helt banale medarbejderhandlinger som at klikke på et attachment, kan få katastrofale følger. Læs HP Wolf rapporten og få anvisninger på, hvor I kan optimere print- og endpoint sikkerhed.

  1) HP’s mest avancerede integrerede sikkerhedsfunktioner er tilgængelige på HP Enterprise- og HP Managed-enheder med HP FutureSmart firmware 4.5 eller nyere. Påstand baseret på HP-undersøgelse fra 2021 om funktioner i konkurrenternes printere i samme klasse. Det er kun HP, der tilbyder en kombination af sikkerhedsfunktioner til automatisk registrering og standsning af angreb samt genoprettelse efter angreb med en selvreparerende genstart, der følger NIST SP 800-193-retningslinjerne for enheders modstandsevne over for cyberangreb. Du kan finde en liste over kompatible produkter på hp.com/go/PrintersThatProtect. Du kan finde flere oplysninger på hp.com/go/PrinterSecurityClaims.

  2) Tredjepartscertificering baseret på Common Criteria Information Technology Security Evaluation ISO/IEC 15408 Standard-krav pr. maj 2019. Certificering gælder HP Enterprise- og Managed-enheder, der kører HP FutureSmart Firmware-version 4.5.1 og nyere. Klik her for at få yderligere oplysninger.

  3) HP’s printersystemer til kontorer er udvalgte virksomheds- og administrationsenheder med FutureSmart-firmware 4.5 og nyere, Pro-enheder, LaserJet-modeller 200 og senere med henholdsvis original HP-toner, PageWide og originale HP-blækpatroner. Omfatter ikke HP’s integrerede printhovedpatroner. Digitale sikkerhedsfunktioner til sporing af hardware og emballage varierer lokalt efter varenummer. Få flere oplysninger på hp.com/go/SuppliesThatProtect og hp.com/go/SuppliesSecurityClaims.

  4) Hvis du ønsker at se HP’s fulde erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du klikke her.

  HP arbejder også meget målrettet med sikkerheden for netværksprint og mobile arbejdspladser, hvor data kan være sårbare. Se mere her

  Back Top