What are you looking for?

IT Sikkerhed

 Hos CCIT er vi eksperter i arbejdet omkring virksomheders IT sikkerhed. Vi kan være behjælpelige med alt fra rådgivning til komplet opsætning, overvågelse og optimering af virksomheders IT systemer, samt sikkerheden omkring hele jeres IT-setup. Vi tilbyder både rådgivning til virksomheder med eksisterende opsætninger, men også hjælp til udskiftning eller installation fra bunden. Har jeres virksomhed behov for en fast tilknyttet IT specialist, med ekspertise omkring IT sikkerhed? Så er dette ligeledes en mulighed i samarbejde med os hos CCIT.

Kompetent rådgivning fra erfarne specialister

Opsætning, overvågelse & optimering

Stærke, sikre og fleksible løsninger

Hvad er IT sikkerhed?

Har jeres virksomhed komplet styr på den løbende opdatering af jeres software? Sørger i for at overvåge jeres anti-virus samt firewallopsætning? Tager i løbende backup af jeres data, så denne kan gendannes ved angreb eller nedbrud?

Dette er blot delelementer af den samlede IT sikkerhed hos en gennemsnitlig virksomhed, der desværre ofte halter bagefter – hvis ikke der er en komplet mangel. Netop det problem kan vi hos CCIT løse for jeres virksomhed – uanset størrelse.

IT sikkerhed er den samlede betegnelse for sikkerheden omkring virksomheders IT opsætning. Netop denne beskyttelse er med til at sikre virksomheden ved angreb eller nedbrud, ligesom formålet er at sikre data og følsomme oplysninger fra uvedkommende. Når vi taler om IT sikkerhed, så omfatter det altså i grove træk, at tilsikre opdateringer af benyttede programmer og sikkerhedssoftware.

I forlængelse heraf omhandler det adgange og rettigheder i virksomheden, backup og eventuel kryptering af data. I en tid hvor flere arbejder hjemme, kan sikringen på ansattes bærbare eller private computere ligeledes være en sikkerhedsrisiko, der i støre omfang bør sættes fokus på.

IT sikkerhed på arbejdspladsen

IT sikkerheden i virksomheder er mange gange et punkt, der ikke prioriteres højt nok. Uanset om det manglende fokus skyldes mangel på tid eller viden, står vores IT sikkerhedseksperter klar til at rådgive omkring jeres nuværende IT setup og den dertilhørende IT sikkerhed.

Udover vores rådgivning, kan vi også tilbyde tilknytning af en fast IT konsulent. Her tilknyttes en medarbejder, der varetager jeres opgaver omkring virksomheders IT og IT sikkerhed.

En fast aftale frigiver jeres tid til brug på arbejde, der hvor værdien reelt skabes i virksomheden. Konsulentens arbejde kan blandt andet omfatte løbende opdateringer af software, backup af data, kontrol af adgange, sikring af anti-virus og firewall, kryptering og diverse AdHoc IT opgaver

Rådgivning fra IT sikkerhedsekspert

IT sikkerhed er en nødvendighed, men kan i mange tilfælde virke uoverskueligt for virksomheders ansatte, der ikke nødvendigvis er særligt inde i området. Hos CCIT kan vi udover at rådgive i IT sikkerhed, også stille egne konsulenter til rådighed.

Konsulentens rolle vil i sådanne tilfælde være fysisk tilstedeværelse på arbejdspladsen i et aftalt tidsrum, hvor der efter aftale arbejdes på optimering af virksomhedens IT sikkerhed. I mange tilfælde vil der i samme ordning kunne ydes hjælp ved almene IT problemer i virksomheden.  Det kunne eksempelvis være omkring arbejdsstationer, printere, netværk eller lignende.

Udover ovenstående tilbyder vi hos CCIT også vores enkelte ydelser, som særskilte services. Det omfatter eksempelvis løsninger som Netværk As-A-Service eller Kontor As-A-Service. Har du særlige ønsker eller krav ved din virksomhed, så kontakt os allerede i dag, for en uforpligtende samtale.

IT sikkerhed - Hvad arbejder CCIT med?

Hos CCIT tilbyder vi et bredt spænd af IT-løsninger, til virksomheder i alle størrelser. Med os som samarbejdspartner sikres virksomheder kompetent IT-assistance – nemt, hurtigt samt til konkurrencedygtige priser. Skal vi tage en snak om potenteille løsninger for jeres virksomhed og kontoret? Kontakt os på info@ccit.dk eller telefon 7070 2014!

Backup af data

Med en automatisk cloudløsning, opbevares virksomhedens data i skyen. Det skaber fleksibilitet for medarbejderne, øget sikkerhed og mindre sårbarhed ved nedbrud.

Sikkert hjemmearbejde

Med en stigende tendens til arbejde udenfor arbejdspladsen, er sikkerheden på ansattes computere væsentlig. Vi kan her hjælpe med  rådgivning og sikkerhedsopsætning.

End point protection & Firewall

En effektiv EDR client og firewall er et must, i alle virksomheder. Disse typer af software kontrollerer computerens indgående data og kan forhindre en række angreb.

Adgang og rettigheder

Det er væsentligt for virksomheden, løbende at kontrollere adgange og rettigheder til diverse systemer. Eksempler kan være ved nye ansættelser eller opsigelser.

Løbende opdateringer

Løbende opdatering af software er nødvendigt, for at opretholde en høj grad af sikkerhed omkring virksomhedens IT opsætning og brugen af software.

Kryptering af data

Ved at opsætte en krypteringsfunktion som BitLocker, kan kun personer med krypteringsnøglen tilgå data, som eksempelvis fortrolige dokumenter.

Lad os tale IT sikkerhed!

Trænger jeres virksomhed til et overordnet tjek, eller er i nået en størrelse som kræver øget sikkerhed? Book et møde med det samme!

Se vores leverandører

Klik ind på vores side om leverandører for at se nærmere på Microsoft og de andre samarbejdspartnere, vi har i CCIT.

Back Top