What are you looking for?

Mød de bedste navne i branchen

CCIT leverer uvildig rådgivning med afsæt i dine forretningsbehov og ønsker. Men vi har også en række håndplukkede leverandører i porteføljen.

Rådgivning på dine præmisser

Når vi hos CCIT designer, udvikler, idriftsætter og driver en IT-løsning for dig din virksomhed, sker det altid med afsæt i din virkelighed. Vi kortlægger dine ønsker og behov, ser på den nødvendige kapacitet og sammensætter en løsning, der får dig hele vejen i mål. Der er kun én ting, der guider os: dine mål og ambitioner.

Tæt kontakt med store navne

Vi holder lige så tæt kontakt med branchen og med producenterne, som vi gør med vores kunder. CCIT er omdrejningspunkt for udvikling og drift af løsninger, der accelererer den digitale omstilling. Og her er det nødvendigt at have fingeren på pulsen. Derfor samarbejder vi tæt med nogle af markedets stærkeste navne.

NetApp

Vigtigste leverandør indenfor storage management. Vi har specielt fokus på All-Flash systemer og FlexPod løsninger. Hos NetApp er vi Gold Partner og FlexPod Partner.

Cisco

Primær leverandør inden for servere, hyper converged og Wi-Fi. Vi har specielt fokus på Cisco UCS, HyperFlex og Cisco Meraki. Hos Cisco er vi Certified Partner.

VMware

VMware er vores foretrukne partner af virtualiseringssoftware. Vi har fokus på VMware vSphere til vores infrastruktur løsninger. Hos VMware er vi VMware partner.

Veeam

Vores foretrukne leverandør af backup software. Vi har fokus på Veeam backup til vores infrastrukturløsninger. Hos Veeam er vi Veeam Partner og Veeam Cloud partner.

Microsoft

Foretrukne leverandør af serversoftware. Vi har fokus på Microsoft serverprodukter til vores infrastrukturløsninger. Hos Microsoft er vi Microsoft Silver partner.

HP

HP kommer hele vejen rundt med innovative produkter til hele IT-infrastrukturen. Vi bruger bl.a. HP som samarbejdspartner inden for printere og højtydende MFP-maskiner.

Canon

Canon har været synonymt med kopi og print i mange år. Lad os rådgive dig om den bedste Canon-løsning til dit netværk, der kan styrke printkvalitet og produktivitet.

Lenovo

Med Lenovo på serversiden er der en god sammenhæng mellem pris, kvalitet og den værdi, løsningen repræsenterer i den digitale omstilling. Kontakt os og hør mere.

Dell

Dell Technologies har i samarbejde med Microsoft udviklet et Hyper- konvergeret system til Azure Stack HCI, der gør det muligt at tilpasse infrastrukturen.

Kontakt os for mere information

Jo før du kontakter CCIT, desto tidligere kan du høste dine fordele.

    Back Top