What are you looking for?
Dine muligheder for at høste fordele i den digitale omstilling har aldrig været større.

CCIT er sat i verden for at gøre det så nemt for dig som muligt at udnytte dem.

Fælles front i omstillingen

CopyCare og CCIT Care er gået sammen om at sikre fremsynede virksomheder en fordel i den digitale omstilling. CCIT er næste generations samarbejdspartner inden for IT-infrastruktur, håndtering af dokumenter, digitalt arbejdsflow og mobilitet. Vi tænker alt omkring din virksomhed sammen, fordi det ikke længere giver mening at skille det ad. Vi inviterer dig til at tænke IT, kopi og print på nye måder.

ekstern partner

Fordele med en ekstern partner

Det er i dag dyrt – og ofte umuligt – at samle præcis de IT-ressourcer og -kompetencer internt i virksomheden, der kan sikre fremdrift og værdiskabelse. Derfor giver det god mening at supplere med eksterne ressourcer i det omfang, der et nødvendigt:

Se fordele
• Certificeret IT-ekspertise til design og udvikling
• Ekstra manpower til bl.a. implementering og drift
• Imødegåelse af flaskehalse, sæsonudsving, sygdom
• Manøvrefrihed gennem uafhængig IT-rådgivning
• Skræddersyede tilpasset workloads og IT-budgetter

Hos CCIT kan du skrue op og ned for vores ydelser og løsninger i takt med, at din egen virksomhed udvikler. Vi kan drift og udvikle for dig, sammen med dig eller med tiden overlade hele opgaven til dig og dine medarbejdere.

Det vigtigste tænkt under ét

Infrastruktur sikrer rygraden i din digitale omstilling og kombinerer cutting edge-teknologier med stor robusthed og kompromisløs sikkerhed. Enheder dækker hos os over alle former for hardware, der skal bruges til at løse opgaverne – kopi, print, PC og andet udstyr. Arbejdspladsen klæder hele kontoret på – hvor det end befinder sig.

Back Top