What are you looking for?

Printflåde uden bøvl og bekymringer

Med CCIT Print as a Service (korttidsleje) løser du firmaets printudfordringer én gang for alle og erstatter administration
og uventede regninger med en konkurrencedygtig fast pris pr. måned.

Hvordan fungerer CCIT
Print as a Service?

Sammen kortlægger vi dit printbehov, og hvordan du sammensætter din printflåde – det kan være fra én, kompakt printer til flere af de store printere med alle de muligheder, du kan forestille dig. Anskaffelse, installation og drift overlader du til os. Vi konverterer den samlede løsning til en fast og budgetterbar månedlig driftsomkostning.

Med PaaS (korttidsleje) skal du
bare trykke på knappen

CCIT leverer det aftalte udstyr, installerer og idriftsætter. CCIT sørger desuden for, at printeren – eller printerne – fungerer problemfrit i hverdagen og styrker medarbejdernes arbejdsglæde og produktivitet. Servicering og alle forbrugsstoffer er også omfattet af aftalen, så du og dine medarbejdere skal egentlig bare trykke på knappen.

Tilpasset den moderne
måde at arbejde på

Flere og flere virksomheder outsourcer alt det, der ikke tilfører forretningen værdi. Og her kan firmaets printflåde give masser af hovedpine, bøvl og besvær. Uopsigelige serviceaftaler, leasing, restgæld og såkaldte indeksreguleringer er blot nogle få eksempler på de faldgruber, der bliver fortid med CCIT Print as a Service.

det-lille-behov01

Det lille printbehov
Virksomheder med 0-5 ansatte kræver måske ikke den helt store printvolumen, men det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med printkvalitet, scanning, kopiering og alt det andet, moderne printere kan byde på, bla. ny energibesparende teknologi.

Fra 395 kr. per måned*

*Pris og model kan variere fra viste model

Det-mellem-behov01

Det mellemstore printbehov
Virksomheder med 5-10 ansatte kan have behov for printere i den tungere vægtklasse, hvor der ikke alene gemmer sig en masse funktioner i printeren, men hvor der også er større kapacitet og en lang række indbyggede sikkerhedsfeatures.

Fra 595 kr. per måned*

*Pris og model kan variere fra viste model

Det-Store-behov01

Det store printbehov
Virksomheder med over 10 ansatte gør klogt i at foretage en omhyggelig kortlægning af behovet. Her kan der gemme sig store besparelser ved at udnytte den nyeste teknologi, der er energibesparende og belaster miljøet mindre end gammelt udstyr.

Fra 995 kr. per måned*

*Pris og model kan variere fra viste model

Kontakt os gerne, og hør mere!

Vil du vide mere om vores leverandører, og hvorfor vi har valgt dem til vores løsningsportefølje?
Kontakt os og få en uddybende præsentation.

Back Top