What are you looking for?

Dokumentflow uden svage led

I dag er kopimaskiner og printere en integreret del af det digitale dokumentflow i de fleste organisationer. CCIT kan sammensætte den optimale løsning til dig.

Dokumenthåndtering i særklasse

Brochurer, handouts, salgspræsentationer, korrekturprint og meget mere – der er stadig behov for fysiske kopier og print i mange sammenhænge.

Men i dag er kopimaskiner og printere koblet på netværket og skal derfor gøre det nemt at trække dokumenter ud til print og scanne papirkopier ind i digital form. Her er CCIT på hjemmebane.

Løsning med service og sikkerhed

Tal med CCIT om dedikerede printere, alsidige MFP-maskiner eller produktionsprintere og plottere i stort format. Fra simple printere til store maskiner med efterbehandling, der praktisk taget er et helt bogtrykkeri.

Vi understøtter din løsning med et landsdækkende servicenet af teknikere og en dyb indsigt i, hvordan netværksprinterne lever op til din virksomheds sikkerhedspolitik.

Gør det nemt – og grønt – for dig selv

Skal det være nemt at få det fulde udbytte af din printerflåde kan CCIT tilbyde Print Management Services med automatisk bestilling af toner og rekvirering af tekniker.

Vi sørger for at holde dit udstyr i topform, så det også på miljøfronten belaster så lidt som muligt. Vi beregner gerne, hvad du kan spare ved optimal brug af udstyret.

Book et møde, og hør mere!

Skal vi kortlægge dit behov for kopi og print? Brug vores mangeårige ekspertise til at strømline og rightsize flåden, så du holder omkostningerne nede og kvaliteten oppe.

Se vores leverandører

Du er velkommen til at se nærmere på, hvilke leverandører og samarbejdspartnere vi har inden for blandt andet print og kopi. Klik her, og se mere om bl.a. HP og Canon.

Back Top