What are you looking for?

SentinelOne - Cybersikkerhed

SentinelOne er et godt eksempel på en innovativ og omfattende EDR-løsning, der leverer proaktive trusseldetektion, jagt og responsfunktioner, som gør det muligt for organisationer at opdage sårbarheder og beskytte it-drift bedre end nogensinde før. SentinelOne er IT-industriens mest anbefalede EDR-løsning. Det skyldes, at de som den eneste leverandør på markedet tilbyder fuld beskyttelse mod både malware, exploits og insiderangreb. De er som den første – og indtil videre eneste – leverandør blevet uafhængigt certificeret som en fuldgyldig antivirus-erstatning for Windows, OSX og Linux.

I modsætning til en traditionel antivirus-løsning beskytter SentinelOne alle endpoints – ikke kun det enkelte lag. De bruger Machine Learning og kunstig intelligens til at analysere en potentiel trussels adfærd – ikke til at handle på dens signatur alene. SentinelOne er altid på forkant, og det er ikke afhængigt af daglige scanninger eller opdateringer, da de kan håndtere cybertrusler både mens, og efter de eksekveres.

Hvad er SentinelOne?

SentinelOne betegnes af IT-professionelle som værende verdens førende og mest avancerede EDR (Endpoint Detection and Response). Et endpoint er et sted, hvor kommunikation kommer fra – men også et sted hvor det modtages. Som en udvidet cybersikkerheds system er EDR løsningen til virksomheder, organisationer og sågar enkeltmandsvirksomheder, der ikke vil gå på kompromis med IT-sikkerheden.

Sammenlignet med EPP (Endpoint Protection Platform) tilføjer EDR-løsninger, som SentinelOne, flere ekstra lag af beskyttelse. Det betyder, at SentinelOne reagerer omgående på trusler ved kontinuerligt at registrere og overvåge slutpunktsdata på tværs af hele virksomhedens eller organisationens IT-systemer. Dvs. alle endpoints som servere, computere mv.

SentinelOne kan stoppe og identificere eventuelle sikkerhedsbrud hurtigere, end nogen eksperter kan. SentinelOne er faktisk den eneste leverandør på det danske og internationale marked, som netop tilbyder fuld beskyttelse mod både malware, insiderangreb og exploits.

SentinelOne erstatter samtlige antivirusprogrammer til både Windows, Linux og OSX, så virksomheder og organisationer kan se bort fra implementering af klassisk antivirussoftware.

SentinelOne logo
SentinelOne Cybersikkerhed graf

SentinelOne – en stærk EDR-løsning

På et dynamisk og uforudsigeligt marked er efterspørgslen efter holistiske sikkerhedsløsninger støt stigende – og det har det været i mange år.

Af samme grund var det også noget af et paradigmeskifte, da Sentinel blev etableret i 2013 af en gruppe innovative IT-eksperter fra bl.a. Intel, IBM, McAfee og andre førende IT-virksomheder.

Markedet manglede en intelligent EDR-løsning, der ikke blot kunne forhindre, men også eliminere cyberangreb, inden de rent faktisk kunne nå at gøre skade på endpoints.

SentinelOne var EDR-løsningen, der automatisk kunne identificere trusler, der allerede havde fundet vej til netværket, men som endnu ikke havde udrettet nogen skade. Dette gjorde hurtigt SentinelOne til en yderst brugbar og populær EDR-løsning til virksomheder og organisationer over hele verden. Siden 2013 er SentinelOne løbende blevet opdateret for at imødekomme den stadig stigende trussel fra hackerangreb, der fuldstændig kan lamme IT-systemer, hvis ikke de nødvendige forholdsregler bliver taget.

SentinelOne har modtaget bred anerkendelse, ligesom de har vundet flere priser for deres banebrydende og innovative arbejde. De er bl.a. de første – og hidtil eneste – som har modtaget VB100 certifikationen fra Virus Bulletin. Undersøgelser viser endvidere, at SentinelOne performer langt bedre end andre leverandører inden for EDR- eller EPP-løsninger. CPU-belastningen ved brug af SentinelOne er typisk under 5 % på computere.

Forebyg cyberangreb med nyeste AI-funktioner

Som nævnt blokerer og forhindrer SentinelOne hurtigt cyberangreb, inden de overhovedet kan nå at gøre skade på dit netværkssystem. Uanset hvor sofistikerede cyberangrebene er, forebygger og stopper SentinelOne omgående virus på en yderst effektiv måde – bl.a. ved hjælp af de nyeste AI-funktioner.

SentinelOne differentierer sig fra andre sikkerhedssystemer med sine automatiserede blokeringer og de brugervenlige AI-funktioner. Det er heller ikke uden grund, at nogle af verdens største virksomheder i dag benytter sig af AI-funktioner i endpoints, da det dels minimerer tidsspild, ligesom hverken interne eller eksterne medarbejdere skal varetage en masse manuelle opgaver i relation til cybersikkerheden, når først SentinelOne er installeret og sat korrekt op.

Hos CCIT sørger vi for, at SentinelOne implementeres på jeres servere enten digitalt eller ved at være fysisk til stede på jeres arbejdsplads. Vi har mange års erfaring med forskellige IT-relaterede services – herunder hjælp til cybersikkerhed og SentinelOne. Vi har gennem årene hjulpet mange forskellige typer af virksomheder med deres cybersikkerhed – skal vi også sørge for, at din virksomhed får industriens bedste EDR-løsning? Tag endelig kontakt til os på tlf. 7070 2014  eller send en mail til info@CCIT.dk

Lad os tale cybersikkerhed!

Lad os tage en uforpligtende snak om sikkerhedsløsninger som SentinelOne til jeres virksomhed. Book et møde med det samme!

Se vores leverandører

Klik ind på vores side om leverandører for at se nærmere på Microsoft og de andre samarbejdspartnere, vi har i CCIT.

Back Top