What are you looking for?

Få en IT-infrastruktur i særklasse

En klippestabil IT-infrastruktur er en forudsætning for at høste det fulde udbytte af den digitale omstilling.

Kan din virksomhed tåle nedetid?

Det kan de færreste. En højtydende, stabil og robust IT-infrastruktur er livsnerven i en moderne virksomhed. Maksimal oppetid er et krav, hvis ikke du vil gå glip af adgang til data og applikationer, og hvis man varetager vitale opgaver, bliver det bare endnu vigtigere. Det taler for en sikker infrastrukturløsning hos en kompetent partner.

Samarbejde på dine betingelser

Hos CCIT giver vi dig adgang til premium enterpriseløsninger uanset størrelsen på din virksomhed. Fra server og storage til backup og netværksdrift. For eksempel i form af Managed Infrastructure as a Service med 24/7 drift, support og overvågning – inklusive servere, storage og backup. Det hele gjort så let og driftssikkert for dig som muligt.

Serverkraft til dit workload
Serverkraft til dit workload

Har du serverkapacitet nok til opgaverne, også når workload peaker? Eller har du for meget og har brug for at rightsize? Tal med CCIT om den optimale serverløsning.

Storage lokalt eller i cloud
Storage lokalt eller i cloud

Der er ingen facitliste for, hvordan dine data skal opbevares. På lokal hardware, hos en hostingpartner eller i public cloud? Vi rådgiver gerne om fordele og ulemper.

Backup på den sikre side
Backup på den sikre side

Backup og restore kan i yderste konsekvens være med til at redde din virksomhed. Lad os tage en dialog om, hvordan dine data skal prioriteres, så det giver mening.

Netværk som en tjeneste
Netværk som en tjeneste

Hvorfor bøvle med et stort projekt? Vi leverer, opsætter, konfigurerer og drifter en fuld netværk løsning med AP, switche, firewall og kamera. Alt til en fast månedlig pris.

Information
Vidste du at...
Hos CCIT er vi specialister i datacenterløsninger...

Få et tilbud på en konkret opgave

Arbejder du med et konkret projekt, ønsker du en ‘second opinion’, eller skal vi sammen med dig designe en løsning?
Så hører vi gerne om dine ønsker.

    Back Top