What are you looking for?

Sikker storage til dine data

Opbevaring af data er en kunst, hvor sikkerhed skal gå hånd i hånd med superhurtige svartider. Det er en kunst, vi mestrer hos CCIT.

Umiddelbart lyder det enkelt …

Storage er egentlig bare et lager. Et særskilt netværk til opbevaring af data, så serverne kan få fred til at løfte deres opgaver. Men så enkelt er det ikke helt i virkeligheden. For storage skal være sikkert og samtidig lynhurtigt.

Og det skal naturligvis være så enkelt at administrere som muligt. Her det guld værd med rådgivning fra eksperterne.

Hvor og hvordan skal det foregå?

Storage på din egen adresse giver dig 100 procent overblik over, hvor dine data befinder sig. Men det er tungt at drive og koster mange ressourcer at opdatere. Outsourcing til en ekstern hostingpartner giver god mening, hvis du vil bruge dine interne ressourcer til at udvikle forretningen.

Og lægger du opgaven ud i public cloud kan du skalere efter behov. Tal med os om, hvad der passer bedst til din forretning.

Book et møde, og hør mere!

Fortæl os om dine storagebehov. Så foreslår vi en løsning, der er nem at administrere og bidrager til at accelerere den digitale omstilling i din virksomhed.

Se vores storageleverandører

Vil du lære vores samarbejdspartnere nærmere at kende? Vil du vide mere om hardwareleverandører og løsninger til virtualisering? Så kan du klikke her og læse mere.

Back Top