CCIT bliver til en af IT-branchens hurtigst voksende virksomheder 

CCIT Gruppen opkøber per 4. juli selskaberne IT Attention A/S og IT Helpers ApS og fortsætter dermed sin vækstrejse. Det er årets andet opkøb for CCIT, som med enkle og fleksible tjenester er med til at fremme den digitale omstilling for både små og store virksomheder.

IT Attention beskæftiger 13 medarbejdere, der primært beskæftiger sig med løsninger og services indenfor cloud, infrastruktur og sikkerhed til mellemstore virksomheder.

Alle medarbejdere i IT Attention fortsætter i virksomheden og de tre ledende medarbejdere – Lars Boelsmand, Stig Nielsen og Jørgen Hoffmeister – indtræder i CCIT-ejerkredsen. Virksomhederne vil hurtigst muligt rykke sammen på en lokation i Albertslund.

For CCIT er det virksomhedens andet store opkøb i 2022. Dermed fortsætter rejsen, der har gjort CCIT til en af IT-branchens hurtigst voksende virksomheder.

– Vi er on track til omsætte for knap 100 millioner kroner i år, og vi forventer at kunne nå 200 millioner kroner i 2023, siger Hans Dürke Bloch, Managing Partner og Co-CEO.

Lars Boelsmand, direktør i IT Attention, ser frem til at blive en del af CCIT:
– Vi har en række dygtige medarbejdere og stærke kompetencer, specielt inden for Microsoft løsninger, samt infrastruktur og sikkerhed baseret på produkter fra Dell, Cisco, Veeam og VMware. Vi har gennem mange år søgt at accelerere væksten. Det får vi nu gode muligheder for som en del af CCIT.

CCIT har i dag hovedkontor i Odense samt kontorer i Albertslund og Fredericia.

Siden 2020 er virksomheden blevet firdoblet. Dels gennem en tocifret organisk vækst, dels gennem opkøb. Ambitionen er yderligere et til to opkøb i år.

CCIT er en komplet IT-leverandør, der tilbyder fleksible services til enterprisesegmentet, det offentlige og ikke mindst SMV’er. I ydelserne indgår alt fra kompleks infrastruktur til løsninger og support inden for helpdesk og backup. Væksten drives bl.a. af løsninger til IT-sikkerhed samt workspaceløsninger, der understøtter den moderne, hybride arbejdsplads.

Virksomheden har og vil også de kommende år investere stort i produkter, platforme og medarbejdere for at kunne imødekomme de stadigt mere komplekse behov hos kunderne, der blandt andet er stærkt udfordrede på IT-sikkerhed, forklarer Thommas Ludvig, Managing Partner og Co-CEO i CCIT Gruppen.

– Vi vil løbende holde øje med attraktive investeringsmuligheder og forventer yderligere 1 opkøb i 2022 og 2-4 opkøb i løbet af 2023. Sammenholdt med en organisk vækst, der skal måles i to cifre, vokser forretningen meget stærkt, udtaler Hans Dürke Bloch og slutter: Det gør os i stand til at levere på vores purpose, som er at være verdens bedste IT-partner for vores danske kunder.

Om CCIT Gruppen
CCIT er en ambitiøs, næste generations IT-leverandør og samarbejdspartner, der tilbyder løsninger og services til enterpriseområdet, det offentlige og SMV’er. Ydelserne omfatter IT-infrastruktur/enterpriseløsninger, dokumenthåndtering, digitalt arbejdsflow/workspace, IT-sikkerhed, backup, helpdesk support samt hardware.

Virksomheden er danskejet og har hovedkvarter i Odense samt kontorer i Fredericia og Albertslund. Der er p.t. 40 ansatte.

CCIT kontakt Information

Hans Dürke Bloch
Managing Partner & Co-CEO
M: +45 2670 6666
E: hans@CCIT.dk

Thommas Ludvig
Managing Partner & Co-CEO
M: +45 2058 6025
E: TL@CCIT.dk

Opkøb af IT Attention