What are you looking for?

VMware assessment

Ønsker du at optimere dit system og spare ressourcer? Så er en VMware assessment det rette værktøj for dig. En VMware assessment giver dig mulighed for at analysere og optimere din VMware-installation. Ved hjælp af assessmenten kan du identificere ændrede ressourcebehov i forhold til VM’ernes oprindelige provisionering. Typisk vil du kunne reducere ressourceforbruget og opnå besparelser på op til 20% ved at “right-size” dine VM’er.

Optimer dit VMware-system med en VMware assessment

Assessmenten inkluderer følgende kontroller:

 vSphere versionering

Alarm logs

HA og DRS status

Patches og opgraderinger

Trendanalyse

VM Snapshot forbrug

Download vores brochure for at læse mere om VMware assessment her.

Optimeringsrapport og værdifulde anbefalinger

Efter assessmenten modtager du en rapport, der beskriver ovenstående punkter samt en anbefaling til, hvordan du kan optimere din VMware-installation. Denne rapport er et værdifuldt værktøj for ledelsen, da den hjælper med at prioritere indsatser i den daglige vedligeholdelse af vSphere-miljøet.

CCIT kan assistere dig i forbindelse med assessmenten. Vi vil præsentere dig for en to-do liste og give dig et estimat på det forventede tidsforbrug for at løse de identificerede opgaver. Hvis du ønsker det, kan vi også bistå dig med at udføre de nødvendige handlinger.

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vores VMware assessment kan hjælpe med at optimere din VMware-installation. Vores eksperter står klar til at assistere dig og sikre, at dit system kører optimalt. Udfyld kontaktformularen eller kontakt os med det samme.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Lad os se nærmere på optimeringmuligheder for jeres virksomhed. Vi kan hjælpe med en bred vifte af IT løsninger!

Se vores leverandører

Klik ind på vores side om leverandører for at se nærmere på DELL og de andre samarbejdspartnere, vi har i CCIT.

Back Top